The Greatest Guide To اسپند دود کردن

همچنین دم‌کرده‌ی اسپند از ما در برابر مسمومیت غذایی و سالمونلا (باکتری موجود در مرغ و تخم‌مرغ که باعث مسمومیت می‌شود) محافظت کند. البته فراموش نکنید که مثل هر داروی گیاهی دیگری، قبل از مصرف حتما درباره‌ی آن با پزشک مشورت کنید.

مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.

دستور پخت غذا به سلیقه خود را، اینجا با دیگران به اشتراک بگذارید و دیده شوید!

اسپند خاصیت میکروب کشی دارد و به همین دلیل در مکان‌ های شلوغ

با کمک روغن اسپند یک اسپای آب گرم بسازید و از مزایای آن برای داشتن پوستی نرم و موهایی درخشان استفاده کنید.

از دیرباز تا به امروز از خواص اسپند برای ضدعفونی و ضدباکتریایی کردن استفاده می‌شود. پراکسید هیدروژن محلولی است که اغلب از آن برای از بین بردن میکروب‌ها به کار می‌برند.

خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت می‌شود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود می‌تواند خواص سلامتی و درمانی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

در طب سنتی از عصاره‌های گیاهی اسپند جهت افزایش ترشح شیر، ارام بخش دفع ترشح شیر، دفع کرم‌های روده، درمان روماتیسم، افزایش قدرت جنسی و نیز به عنوان یک مسکن جهت رفع درد معده بکار می‌رفت.[نیازمند منبع]

اخبار روز ۱۴۴۶۷۹۵ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۰۵ ۸۴۰ ۸۴۰ پ دود کردن اسپند چه مزایا و خواصی دارد؟ اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود. عصر ایران: اسپند که در بیان عامیانه اسفند نامیده می‌شود یک گیاه با طبع گرم است که از خواص بسیار زیادی برخوردار است.

دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده می‌شود و از آن برای خوش‌بویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده می‌‌گردد.

استرس و اضطراب از جمله اختلالات روانی هستند که افراد بسیاری را در سراسر جهان به خود درگیر می‌کند. عدم توجه به این اختلالات می‌تواند خود را به شکل افسردگی و دیگر بیماری‌های روانی نشان دهد.

ضد عفونی کننده و پاکسازی هوا: کندر نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد و می‌تواند هوا را از آلودگی‌ها و میکروب‌ها پاک کند.

آنزیم مونوآمین اکسیداز در بدن وظیفه شکستن بسیاری از مولکول‌های طبیعی مصرفی انسان را دارد؛ یک دستهٔ get more info مهم از این مولکول‌های طبیعی، ایندول آلکالوئیدها هستند.

اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *