خوردن این چایی ممنوع چگونه با سوپ جو رژیمی وزن خود را کاهش دهیم؟ قرمز شدن هوای پایتخت؛ شهروندان تهرانی در معرض خطر جدی چرا خواب ناکافی خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد؟ علائم نشان دهنده سرطان روده آخرین اخبار پیری زودرس با مصرف این غذاها / اگر دوست داری جوان بمونی از این غذاها دوری کن! کدام ویتامین ها اشتها اور است؟ فال انبیا چهار شنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳: روزِ یاری و استجابت دعا توصیههای طب سنتی برای درمان سرفه پشت پرده جدال در «نگران نباش عزیزم»؛ حقیقت یا شایعه؟ هرگز این ۲ قسمت مرغ را نخورید این سبزی کنترل کننده فشارخون است! اختلال در بینایی بهدلیل کمبود یک ویتامین ماجرای دشمنی ناگهانی دو ستاره هالیوود چه بود؟ کلونی و کرو فال احساس طرف مقابل
شبیه به سیخ می باشد. ارتفاع آن حدود ۰.۳ متر و عمق ریشه های آن تا ۶.۱ متر می
ظاهر آن بوته مانند، دارای برگهای سبز با تقسیمات باریک و دراز و نامنظم است. گلهای آن درشت و دارای کاسبرگ نازک و گلبرگ بزرگ برنگ سفید مایل به سبز، میوه آن پوشینه و حاوی دانههای متعدد برنگ سیاه است. در صورت خشکی خاک، ریشههای این گیاه میتوانند تا ۶ متر نفوذ کنند.
در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه میتواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیادهروی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.
خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماریهای ریه و كبد است. به این منظور، مقداری از دانههای اسپند را دم كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت میشود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود میتواند خواص سلامتی و درمانی بیشماری به همراه داشته باشد.
همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.
معمولا از روغن اسپند برای ساخت صابون و لواز آرایشی استفاده میشود اما هیچ وقت به صورت مستقیم روی پوست استفاده نمیشود چون خواص سمی شدیدی دارد.
درمان شپش فقط بسته به از بین بردن شپشها نیست. بلکه لازم است تا رشکها یا همان تخمهای برجای مانده از آنها را نیز از بین برد.
خواص اسپند: اسپند یک گیاه است که به علت خواص طبیعی و کاربردهای آن در طب سنتی و غذایی، مورد توجه قرار گرفته است. اسپند دارای خواص ضد التهابی و گیاه اسپند ضد عفونی کننده است که میتواند در درمان التهابات و عفونتهای مختلف، مانند التهابهای مفصلی و عفونتهای دستگاه تنفسی، مؤثر باشد.
اسپند همچنین یک داروی قوی برای درمان سرماخوردگی محسوب میشود. این گیاه فوقالعاده با ارزش در زمان سرماخوردگی میتواند به بهبود هر چه سریعتر و کاهش علائم کمک کند.
خوشبختانه یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به آرامش روان است. این گیاه کمک میکند تا فرد بتواند بهتر شرایط روحی و روانی خود را کنترل کند و در ناملایمات زندگی استقامت بیشتری داشته باشد.
اسپند بهعنوان یک مادهی سمی هم شناخته میشود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از دستهی نوروتوکسینها (زهر فلج کنندهی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسینها (سم از بین برندهی گلبولهای قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.