نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده میشود و از آن برای خوشبویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده میگردد.
با دانستن خواص بی نظیر ساقه و پوست سیر تازه، آن را دور نمی ریزید+نحوه استفاده
بیشتر بخوانید: برای خنگ نگه داشتن اندام های داخلی بدن در تابستان، این خوراکی ها را فراموش نکنید!
حزبالله کردستان با انتشار این ویدئو اعلام موجودیت کرد
در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاولها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده میشود.
طبع اسپند گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی دانههای اسپبند به شرح زیر میباشد:
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است. احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.
اما استفاده از روغن آن در تولید محصولات زیبایی و بهداشتی مزایایی که در ادامه میخوانید را برای پوست به همراه دارد.
اسپند دود کردن در ایران more info تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ سال قبل زنان اکثر صبحها صبح زود اسپند آتش میزدند و در در ورودی خانه آتش آن را میگذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیینها خیلی جدی تر و مورد توجه بودهاست از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسولهای خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانهها و داخل ماشینها یا حتی مساجد آویزان میکنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانههای خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبهها در آتش میریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت میکنند.
مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه میتواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند میتواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.
اشتراک در اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توئیتر اشتراک گذاری در پینترست اشتراک گذاری در واتس اپ اشتراک گذاری در واتس اپ اشتراک گذاری در تلگرام ارسال پاسخ
گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتیاکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.
اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!